“Mijn zoon heeft meer plezier gekregen in het leren!”

Yassmin Hanna: “Via een kennis kwam ik in aanraking met stichting XYZ. Mijn zoon is 12 jaar en heeft het advies vmbo-kader gekregen. Hij wil architect worden en kan heel goed leren. Ik wist dat hij meer kon. Ik kan hem thuis zelf niet voldoende begeleiden of helpen bij het leren. Op de basisschool kon mijn zoon ook geen extra begeleiding krijgen. Hij was vaak moe en verdrietig en gaf aan dat hij moeite had met studeren.

Samen met mijn zoon ben ik langsgegaan bij stichting XYZ. Zij zagen de potentie in hem. Zijn grootste probleem was begrijpend lezen, met name tijdens toetsen. Bij XYZ wordt mijn zoon begeleid bij het maken van toetsen, ook moeten we thuis oefenen. Juf Zeynep heeft hele goede trucjes die hij goed kan onthouden.

Mijn zoon gaat drie dagen in de week naar XYZ. Hij heeft binnen een paar maanden het mavo-niveau bereikt. Mijn zoon haalt nu alleen maar tienen,  daar ben ik zo blij mee! Hij heeft meer plezier gekregen in het leren en komt weer blij thuis!”