“Er is aandacht voor iedereen.”

“Er is aandacht voor iedereen.”

Yusuf Kucukoglu: “Als ik bij XYZ kom kijk ik eerst met mijn mentor naar mijn huiswerk en toetsen. We maken een planning en daarmee ga ik aan de slag. Als ik mijn huiswerk af heb kijken ze mijn opdrachten na. Als een opdracht fout is helpen de mentoren me hoe ik het de volgende keer beter kan doen.

Ik ben niet zo goed in wiskunde en raak soms de moed kwijt om er tijd in te stoppen. De mentoren triggeren me om toch mijn best te doen. We zijn allemaal serieus aan het werk, maar het is ook gewoon gezellig. Een grapje mag.

Iedereen wordt bij XYZ geholpen op verschillende gebieden. Taal, wiskunde, begrijpend lezen… Ze kijken echt waar jij persoonlijk moeite mee hebt en er is aandacht voor iedereen. Ik vind het fijn dat ik hier kom.”